Uutiskynnyksen ylittäneenä

Kuluneella viikolla Rexit mentoroi-prosessista kerrottiin niin YLEn alueuutisissa radiossa, televisiossa kuin netissä. YLEn toimittaja vieraili Lokalahden koululla maanantaina 23.11. Hänen kysymyksiinsä koskien mentorointia olivat vastaamassa minun lisäkseni rehtori Veli-Pekka Virtanen ja Uudenkaupungin opetustoimenjohtaja Arja Kitola. 

Tuntui hyvältä ylittää uutiskynnys - se on kokemukseni mukaan äärimmäisen vaikeaa, kun kyseessä on koulumaailmaa koskeva hyvä uutinen. 

Haastattelutilanne pakotti meidät kolme hyvin tiivistetysti arvioimaan meneillään olevaa mentorointiprosessia kunkin oman roolin näkökulmasta.  

 

...ja MTV3 uutisissa

Kuluneella viikolla Rexit mentoroi -prosessi oli mukana myös MTV3:n uutisissa. "Maikkari" oli vieraillut Kaarinan kaupungin Kuusiston koulussa toki jo edellisenä torstaina 19.11. Lopullisessa kahden minuutin ulos tulleessa uutisjutussa haastateltiin rehtori Kristiina Toivosta. Hän koki saaneensa varsin paljon tukea ja aineksia itsensä kehittämiseen yhteistyöstään mentorinsa Anne Alhon kanssa.

Kuusiston koululla Rexit mentoroi -tiimistä läsnä oli Seppo Ryösä kiteyttämässä katsojille, mitä mentorointimme on ja myös sen, mitä se ei ole.

Kummatkin uutiset ovat nähtävissä materiaalipankissamme ja nettiuutiset aiheesta löytyy tästä.

Back to top